viernes, 28 de marzo de 2014

CARECTERISTIQUES DEL SO

El so és qualsevol fenomen que involucri la propagació en forma d'ones elàstiques , generalment a través d'un fluid que estigui generant el moviment vibratori d'un cos. La física del so és estudiada per l'acústica, que tracta tant de la propagació de les ones sonores en els diferents tipus de mitjans continus com la interacció d'aquestes ones sonores amb els cossos físics. 

-Amplitud: l'amplitud és la magnitud del canvi d'un sistema oscil·lant a cada oscil·lació, indica el valor de l'amplada de l'oscil·lació en relació al seu valor mig. 

-Freqüència: és la mesura del nombre de vegades que ocorre un esdeveniment per unitat de temps.

-Intensitat: La intensitat sonora es defineix com la quantitat d'energia sonora que travessa per segon una superfície. La intensitat depèn de l'amplitud de l'ona perquè quant mes gran sigui l'amplitud de l'ona, mes gran  és la quantitat d'energia que genera i, per tant, mes gran és la intensitat del so.

-To i Timbre: El timbre musical és un dels quatre atributs del so a més del to o altura, de la durada i de la intensitat o volum. Ens permet distingir dos o més sons que tinguin el mateix to, la mateixa durara i la mateixa intensitat.

Fitxer:Processing of sound-ca.jpg

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons