jueves, 28 de noviembre de 2013

CONNEXIÓ ENTRE DISPOSITIUS

La connexió d’elements a una xarxa o entre ells sense la connexió física d’un cable es realitza habitualment amb ones electromagnètiques. Les ones electromagnètiques es propaguen per l’espai però la seva potència es va reduint amb la distància entre l’emissor i el receptor. Això fa que l’abast d’aquests sistemes sigui d’unes desenes de metres.

El Bluetooth és una especificació industrial per les Xarxes d'Àmbit Personal (PAN) sense fil, que bàsicament vol dir que serveix per connectar dispositius que podem portar a sobre o a una certa distáncia.

Classes:

-Classe 3 (1 mW) és la mes rara, i ens permet una tansmissió de 10 centimetres a un màxim d'un metre.
-Classe 2 (2.5 mW) és la més comuna i ens permet una distància de fins a deu metres.
-Classe 1 (100 mW) té l'abast més gran, de 100 metres i que té el consum ms elevat.

Wi-Fi acrònim de Wireless Fidelyty, és una marca per a un conjunt d'estàndards de comunicacions per a xarxes locals sense fils com ara WLAN.

lunes, 18 de noviembre de 2013

MAPA CONCEPTUAL

Aquest és el mapa conceptual de xarxes que he fet amb el programa mind 42. Aqui hi ha les diferents xarxes d'ordinador que al programa ja estan explicades.jueves, 7 de noviembre de 2013

LES XARXES

Una xarxa informàtica es un grup interconnectat de computadors. La finalitat principal per a la creació de les xarxes d'una xarxa es compartir recursos i la informació en una certa distancia i assegurar la confiabilitat i la disponobilitat de la informació.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons