jueves, 9 de enero de 2014

PROGRAMES PER EDITAR IMATGES


1 . Photoshop Express
L'últim que ha sortit , i pel primer que vam començar . Tot el que podem dir d'ell l'hem explicat ja en l'anàlisi en profunditat que realitzem a La Guia Definitiva de Photoshop Express a Espanyol ( i Gratis ) . Compta amb el segell d'Adobe , i sembla que el fabricant aposta fort amb el producte .

Si vols veure en detall les possibilitats que ofereix, no et perdis La Guia Definitiva de Photoshop Express en Espanyol. Hi t'expliquem amb gran nivell de detall totes i cadascuna de les funcionalitats que ofereix el producte .

2 . Pixrl
Una altra increïble aplicació al més pur estil Photoshop . No és que sigui imprescindible adoptar l'estructura d'aquest programa , però molts dels programes on- line s'assemblen més al Photoshop d'escriptori que el mateix Photoshop express. Així , Pixrl ens ofereix una immensa bateria d'eines i filtres que ens faran oblidar que estem en un navegador implementa dreceres de teclat màscares de capa , filtres , eines d'ajust. Fins i tot podem trobar funcions al botó dret del ratolí tot i estar treballant amb un programari desenvolupat en Flash .

3 . SumoPaint
Se sol donar una convergència en els programes cap interfícies de les que es demostra eficiència, o posseeixen almenys una gran acceptació . Summe Paint , es puja al carro de les aplicacions en línia amb una interfície en flash que us recordarà immediatament a Photoshop . Això sens dubte facilita moltíssim la interacció amb l'aplicació ja que ràpidament sabem on trobar cada eina. Per sort Summe Paint no és només aparença sinó que amaga potents funcionalitats . Amb ella podrem des aplicar filtres , ajustaments de nivells i tons ... fins a treballar amb capes , opacitats ... etc. Summe Paint es consolida sens dubte com un dels programari online més complets .

4 . PicMagick
Extraordinàriament ràpida . Les fotos es carreguen a l'instant . D'altra banda és una aplicació estupenda per a accions molt concretes . Si el que vols és dur a terme arranjaments bàsics com el balanç de blancs , reenquadrament , ulls vermells , saturació ... o aplicar alguns filtres com a enfocament i desenfocament , sèpia , etc , aquest és el teu programa online . Destaca per la neteja de la seva interfície i la senzillesa del seu ús . El seu millor basa ? Com us dic, va com un tir!

5 . BeFunky
Es tracta d'una aplicació web realment completa . La seva interfície s'estructura en sis pestanyes que ens donen accés a desenes de filtres i efectes . Cadascun dels quals amb els seus ajustaments propis i amb aplicació en temps real . Això fa que befunky no necessiti de cap aprenentatge per al seu ús . Si passés que no tens clar com utilitzar una eina , és tan fàcil com provar-la en la teva fotografia . I així amb totes les opcions de l'aplicació.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons